PEDICUREPRAKTIJK ANJA WEBER

Ik sta graag met u op goede voet!

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is meer dan het mooi maken van voeten, het is een brug naar totaalverzorging. In een cosmetische voetbehandeling staat de huidproblematiek en het algemeen gevoel van welzijn centraal.

Hoe cosmetisch is cosmetisch?
Onze voethuid heeft verzorging nodig dit komt omdat veel factoren van buitenaf een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. Ook kan de vochthuishouding van je voeten uit balans zijn waardoor je huid uitgedroogd en zijn natuurlijke bescherming verliest.

Het uitdrogen van de voethuid kan ontstaan door onder andere vloerverwarming, het intensief reinigen van onze huid met te agressieve producten, verkeerd schoeisel en dergelijke. Ook kunnen endogene (innerlijke) factoren een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde voeding of interne ziektes (zoals diabetes) kunnen leiden tot:

 Droge en/of ruwe huid

 Kloven en overmatige eeltvorming

 Dunne slecht doorbloede huid

 Wanneer de warmtehuishouding van je lichaam uit balans is merk je dit vaak aan de huid van je handen en voeten onder andere door:

* Transpirerende voethuid

* Badeczeem

* Doorbloeding problemen in de voeten en benen kunnen leiden tot; chronisch koude voeten, wintertenen, opgezette enkels of pijnlijke benen.

Mobiel: 06-51356024

E-mail: info@anja-weber.nl

(Alleen contante betaling mogelijk)

Bel voor een afspraak:

Welkom

DiabetespatiŽnt

ReumapatiŽnt

Cosmetische voetverzorging

Feet - Feeling behandeling

Tarieven

Afspraak